Ինչպես ճիշտ եփել բրինձը․ գաղտնիք, որը միշտ պետք կգա ձեզ

Բրնձի ճիշտ եփելը շատ կարևոր է նրա համային հատկանիշների համար։ Ճիշտ եփված բրինձը շատ ավելի համեղ է և գեղեցիկ; Ներկայացնում ենք, թե ինչպես պետք է ճիշտ եփել բրինձը․ գաղտնիք, որը միշտ պետք կգա ձեզ։

Բաղադրիչներ ՝

  • 250 գրամ բրինձ ,
  • 1 թեյի գդալ աղ

Պատրաստման եղանակը․ Պահպանեք չափաբաժինը. յուրաքանչյուր 250 գրամ բրնձի համար օգտագործում ենք 500 մլ ջուր։ Միշտ լվացեք բրինձը, քանի որ այն օսլա է պարունակում, անհրաժեշտ է լավ լվանալ բրինձը սառը ջրով։

Աղն ավելացրեք սկզբում։ Եփելու ընթացքում ոչ մի դեպքում մի բացեք կաթսան և մի խառնեք բրինձը։ Եռացրեք, բրինձը կրակին թողեք 20 րոպե։ Անջատեք կրակը, թողեք 20 րոպե առանց կաթսան բացելու։ Այս կանոնից պետք է շեղվել վայրի բրինձ եփելու դեպքում։ Աղն ավելացրեք սկզբում։

Եփելու ընթացքում ոչ մի դեպքում մի բացեք կաթսան և մի խառնեք բրինձը։ Եռացրեք, բրինձը կրակին թողեք 20 րոպե։ Անջատեք կրակը, թողեք 20 րոպե առանց կաթսան բացելու։ Այս կանոնից պետք է շեղվել վայրի բրինձ եփելու դեպքում։